سبد خرید0
جمع:0 تومان
سبد خرید شما خالیست

گلپر چیست

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
نوشته شده توسط سه شنبه, 28 دی 1395 ساعت 11:47;
گلپر گیاهی است که فقط در ایران می‌روید و به همین دلیل به «هراکلیوم پرسیکوم» معروف است. تمام گیاهانی که پایان نامشان «پرسیکوم» است، به نام کشورمان ثبت شده‌اند. محل…

خاکشیر چیست

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
نوشته شده توسط سه شنبه, 28 دی 1395 ساعت 11:40;
خاکشیر، گیاهی یکساله یا دوساله از تیره شب‌بویان است. خاکشی در دشت و کوهستان می‌روید و بلندی ساقه آن تا یک متر نیز می‌رسد. پائین گیاه کرک دارست در حالیکه…

تخم گشنیز چیست

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
نوشته شده توسط سه شنبه, 28 دی 1395 ساعت 11:19;
در هند از تخم گشنیز به عنوان یکی از ادویه‌جات مهم استفاده می‌گردد.تخم گشنیز، ادویه ای است که عطر قوی دارد و از آن در آشپزی ایرانی استفاده می شود.…

لیموعمانی چیست

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
نوشته شده توسط سه شنبه, 28 دی 1395 ساعت 09:28;
لیمو عمانی یا لیمو امانی، لیمو ترش شیسه یا تغن (به لاتین: Citrus aurantifulia) میوهٔ خشک‌شده ایست که به‌عنوان چاشنی در غذاهای خاورمیانه ای خصوصاً ایرانی استفاده می‌شود. لیمو عمانی…

خردل چیست

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
نوشته شده توسط سه شنبه, 28 دی 1395 ساعت 09:03;
خَردَل، نوعی ادویه است که از دانه‌های گیاه خردل بدست می‌آید. برای تهیه این چاشنی دانه‌های خردل را با آب، نمک، آبلیمو و یا سایر مایعات و در مواردی ادویه‌جات…