سبد خرید0
جمع:0 تومان
سبد خرید شما خالیست

زنجبیل چیست

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
نوشته شده توسط دوشنبه, 27 دی 1395 ساعت 11:27;
زَنجـِبیل یا زنجفیل یا شنگویر یک گیاه خوراکی، ادویه و گیاه دارویی است.زنجبیل از زمانهای دور مورد استفاده بوده و هنوز هم درطب سنتی چین نقش مهمی را ایفا می‌کند.زنجبیل…

جوهرلیمو چیست

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
نوشته شده توسط دوشنبه, 27 دی 1395 ساعت 11:11;
اسید سیتریک یا جوهر لیمو یکی از اسیدهای آلی است که در لیموترش و پرتقال وجود دارد. این اسید توسط دانشمند ایرانی جابر بن حیان کشف گردید.یکی از عمده ترین…

جوز هندی چیست

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
نوشته شده توسط دوشنبه, 27 دی 1395 ساعت 11:07;
جوز هندی معرب گوچ هندوک پارسی یا جوز بویا نوعی ادویه است. جوز هندی تخم سخت و خوشبوی درخت جوز بویا است که آرد می‌کنند و مصرف آن به عنوان…

بکینگ پودر چیست

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
نوشته شده توسط دوشنبه, 27 دی 1395 ساعت 10:42;
بیکینگ پودر (به انگلیسی: Baking powder) نوعی عامل ورآورنده است که از مخلوط کردن یک باز (کربنات یا بیکربنات) با یک اسید ضعیف تهیه می شود و برای ورآمدن خمیر…

سماق قهوه ای چیست

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
نوشته شده توسط دوشنبه, 27 دی 1395 ساعت 10:34;
نام علمی سماق Rhus coriaria است. "سماق" در قدیم "سماک" نیز تلفظ می‌شده است، در حقیقت فارسی آن سماك و عربی آن سماق است. سُماق درختچه ای است کوهستانی که…