سبد خرید0
مجموع:0 تومان
سبد خرید شما خالیست
ایمیل
جدید
گرانول سیر ۱ کیلو ۷ روزگرانول سیر ۱ کیلو ۷ روزگرانول سیر ۱ کیلو ۷ روز

گرانول سیر 10 کیلو 7 روز

رتبه بندی: هنوز رتبه بندی نشده
موجود:موجود 12000 محصول
کد محصول:گرانول سیر 10 کیلو 7 روز

مشخصات بسته بندی

وزن محصول: 10.0000KG
بسته بندی محصول: 40.0000KG
تعداد واحد در بسته:4 کیسه
گرانول سیر هفت روز تولید شده از بهترین سیرهای ایرانی است که بعد از دست چین شدن در دستگاه های تمام اتوماتیک آسیاب و بسته بندی می شود،این محصول از گرانول سیر درجه ۱ ایرانی که از نظر رنگ ،طعم , مزه بی نظیر است تولید می شود. گرانول سیر در دستگاه های تمام اتوماتیک به صورت پودر ریز و یکدست آسیاب و در بسته بندی ها ۱۰ کیلویی سه لایه که باعث راحتی در استفاده،حفظ کیفیت و ماندگاری بالای زردچوبه می شود آماده می شود،این سایزمناسب مصرف کارخانه جات،کارخانه جات بسته بندی ادویه،عمده فروشان،عطاری ها،رستوران ها و...

شرح

گرانول سیر 10 کیلویی هفت روز در سایز فله مناسب مصرف تولید کنندگان،کارخانه جات بسته بندی ادویه،عمده فروشان،عطاری ها،رستوران ها و خریداران ادویه فله تولید می گردد.

بعداز سالها واردات،تولید و فروش انواع ادویه جات دریافتیم که کیفیت و طعم اصلی ادویه درخواست بسیاری از کارخانه جات،تولید کنندگان و فروشندگان فله ادویه است .به همین خاطر محصول گرانول سیر خود را برای گروه مشتریان عمده از حیث کیفیت و بسته بندی طوری طراحی و تولید کردیم،تا محصولی با حداکثر کیفیت به دست مشتریان گرامی برسد.
هم اکنون انواع محصولات هفت روز به کشورهای تاجیکستان،مالزی،عراق،ترکیه،بلغارستان و... صادر می شود و این چیزی نبوده به جز تولید و حفظ محصول با کیفیت

تضمین کیفیت محصول یکی دیگر از کارهایی است که ما همیشه انجام می دهیم و به آن معتقدیم.در همین راستا کلیه محصولات هفت روز توسط شرکت دارای ضمانت می باشد.
نوع بسته بندی : حاوی 4 کیسه 10 کیلویی گرانول سیر درجه 1 در بسته بندی سه لایه

Tags
ادویه سایز فله قیمت عمده گرانول سیر قیمت فروش گرانول سیر پخش گرانول سیر پخش ادویجات عمده شرکت پخش مواد غذایی قیمت گرانول سیر در بازار تهران خرید گرانول سیر عمده فروشی گرانول سیر پخش عمده ادویجات فروش گرانول سیر خرید گرانول سیر پرک سیر فروش پخش گرانول سیر رستوران خواص گرانول سیر قیمت گرانول سیر قیمت عمده گرانول سیر پخش مواد غذایی قیمت عمده گرانول سیر عمده فروشی مواد غذایی گرانول سیر برای مو خریدار نقدی گرانول سیر قیمت مصرف کننده گرانول سیر طرز تهیه گرانول سیر گرانول سیر گرانول سیر به انگلیسی پودر موسیر عمده فروشی ادویه پخش گرانول سیر بسته بندی مواد غذایی دستگاه بسته بندی عمده فروشی مواد غذایی پرک سیر در غذا گرانول سیر عمده فروش گرانول سیر پخش مواد غذایی شرکت پخش مواد غذایی خواص گرانول سیر توليد گرانول سیر خريد گرانول سیر بسته بندی ادویه طرز تهیه ادویه عمده فروشی مواد غذایی تهران فواید گرانول سیر گرانول سیر wiki قیمت عمده مواد غذایی در تهران خواص گرانول سیر گرانول سیر چیست اعطای نمایندگی فروش طرز تهیه ادویه پخش ادویه پخش ادویه جات خرید ادویه فله پخش عمده ادویه روش تولید گرانول سیر مواد غذایی سوپرمارکت مواد غذایی رستوران خرید ادویه رستوران پخش مواد غذایی سوپرمارکت سیر پلو سیر چه خاصیتی دارد توليد گرانول سیر

این محصول چیست

تاریخچه این محصول:

به دستور خوفو، یکی از پادشاهان سلسله چهارم مصر باستان، یک پر سیر را روی بلندترین هرم جیزه حکاکی کردند. از این امر چنین برمی آید که مصریان به سیر جنبه الوهیت می‌دادند. سنگ نوشته‌ای که بر یکی از سنگهای اهرام مصر دربارهٔ خواص طبی و درمانی سیر باقی‌مانده آشکار می‌کند که هر روز صبح به کارگرانی که در بنای هرم کار می‌کردند یک پر سیر می‌خوراندند تا آنها در مقابل بیماری مصون مانده و به آنها برای ساختن چنین بنای عظیم و بلندی، دل و جرأت بخشد.
یونانی‌ها، بر خلاف مصریان هر که را که بوی سیر می‌داد از معابد بیرون می‌انداختند. با این وجود عجیب این است که پهلوانان یونانی پیش از مسابقات المپیک یک دوره طولانی سیر مصرف می‌کردند.
یهودیان و یونانیان و رومیان سیر را مثل نوشدارو می‌دانستند و مورد مصرف قرار می‌دادند و جالب توجه‌است بدانیم که نزد مردم چین که مقدار زیادی سیر مصرف می‌کنند موارد سرطانی بسیار کم دیده شده‌است. بر اساس نوشتار تاریخ نویس یونانی، هرودوت، نخستین شورش تاریخ بشر توسط کارگران معبد خوفو بخاطر قطع شدن جیره سیر آنها به وقوع پیوسته است.
سیر گیاهی است علفی و دائمی که ساقه آن تا ارتفاع ۴۰ سانتیمتر نیز می‌رسد. قسمت زیر زمینی آن متورم و مرکب از ۵ تا ۱۲ قطعه و محصور در غشاهای نازک و ظریف برنگ خاکستری مایل به سفید می‌باشد. برگهای آن باریک و نواری شکل برنگ سبز تیره و گل‌های آن کوچک و صورتی رنگ که بصورت یک چتر در انتهای ساقه ظاهر می‌شود.

سیر و پیاز رابطه‌ای نزدیک با هم دارند. بطور کلی ۳ نوع سیر وجود دارد:

سیر آمریکایی بنام Greole نامیده می‌شود. این نوع سیر دارای پوست سفید بوده و از انواع دیگر قوی تر است.
سیر سیر سرشار از فولیک اسید، ویتامین C، کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم و مقدار کمی روی و ویتامین‌های B۲، B۱ و B۳ است.تاهیتی که از بقیه درشت تر است و گاهی قطر آن به ۸ سانتیمتر می‌رسد.

یک دستور آشپزی!

طرز استفاده و آشپزی

طرز تهیه سیر قلیه گیلانی

1. ابتدا برگ سیرهای شسته شده را با چاقو به اندازه های نیم سانتی‌متری خرد کنید و با پیاز خلال شده تفت دهید تا طلایی شوند.  لپه، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید


2. گوشت مرغ یا اردک را به اندازه های کوچک خرد و استخوان های آن را خارج کنید. آنها را در تابه ای دیگر سرخ کنید. سپس مخلوط پیاز و سیر و لپه را به آن اضافه کنید


3. همه مواد را به همراه آب داخل آب بریزید تا کاملا پخته و نرم شوند


4. وقتی بیشتر آب غذا گرفته شد، تخم مرغ ها را با چنگال هم بزنید و داخل آن بریزید. پس از 5 دقیقه می توانید غذا را سرو کنید.

برگرد به: ادویه جات پایه (سایز فله)