سبد خرید0
مجموع:0 تومان
سبد خرید شما خالیست
ایمیل
جدید
چوب-زردچوبه-1kg7

چوب زردچوبه ۱۰ کیلو ۷ روز

رتبه بندی: هنوز رتبه بندی نشده
موجود:موجود 5000 محصول
کد محصول:

مشخصات بسته بندی

وزن محصول: 10.0000KG
بسته بندی محصول: 40.0000KG
تعداد واحد در بسته:4 کیسه
12800 تومان
چوب زردچوبه هفت روز تولید شده از بهترین زردچوبه هندی است که بعد از دست چین شدن در دستگاه های تمام اتوماتیک آسیاب و بسته بندی می شود،این محصول از چوب زردچوبه درجه ۱ هندی که از نظر رنگ ،طعم , مزه بی نظیر است تولید می شود. چوب زردچوبه در دستگاه های تمام اتوماتیک به صورت یکدست در بسته بندی ها ۱۰ کیلویی سه لایه که باعث راحتی در استفاده،حفظ کیفیت و ماندگاری بالای چوب زردچوبه می شود آماده می شود،این سایزمناسب مصرف کارخانه جات،کارخانه جات بسته بندی ادویه،عمده فروشان،عطاری ها،رستوران ها و...

شرح

چوب زردچوبه 10 کیلویی هفت روز در سایز فله مناسب مصرف تولید کنندگان،کارخانه جات بسته بندی ادویه،عمده فروشان،عطاری ها،رستوران ها و خریداران ادویه فله تولید می گردد.

بعداز سالها واردات،تولید و فروش انواع ادویه جات دریافتیم که کیفیت و طعم اصلی ادویه درخواست بسیاری از کارخانه جات،تولید کنندگان و فروشندگان فله ادویه است .به همین خاطر محصول چوب زردچوبه خود را برای گروه مشتریان عمده از حیث کیفیت و بسته بندی طوری طراحی و تولید کردیم،تا محصولی با حداکثر کیفیت به دست مشتریان گرامی برسد.
هم اکنون انواع محصولات هفت روز به کشورهای تاجیکستان،مالزی،عراق،ترکیه،بلغارستان و... صادر می شود و این چیزی نبوده به جز تولید و حفظ محصول با کیفیت

تضمین کیفیت محصول یکی دیگر از کارهایی است که ما همیشه انجام می دهیم و به آن معتقدیم.در همین راستا کلیه محصولات هفت روز توسط شرکت دارای ضمانت می باشد.
نوع بسته بندی : حاوی 4 کیسه 10 کیلویی چوب زردچوبه درجه 1 در بسته بندی سه لایه

Tags
ادویه سایز رستورانی قیمت عمده چوب زردچوبه قیمت فروش چوب زردچوبه پخش چوب زردچوبه عمده فروشی مواد غذایی شرکت پخش مواد غذایی قیمت چوب زردچوبه در بازار تهران خرید چوب زردچوبه عمده فروشی چوب زردچوبه نماینده چوب زردچوبه فروش چوب زردچوبه خرید چوب زردچوبه کارخانه چوب زردچوبه پخش چوب زردچوبه رستوران تلفن چوب زردچوبه قیمت چوب زردچوبه قیمت عمده چوب زردچوبه پخش مواد غذایی قیمت عمده چوب زردچوبه عمده فروشی مواد غذایی وارد کننده چوب زردچوبه خریدار نقدی چوب زردچوبه قیمت مصرف کننده چوب زردچوبه نمایندگیهای چوب زردچوبه چوب زردچوبه چوب زردچوبه به انگلیسی چوب زردچوبه تازه زردچوبه برای پوست زردچوبه و خواص آن زردچوبه و عسل زردچوبه برای جوش صورت زردچوبه خواص زردچوبه در دوران بارداری چوب زردچوبه زردچوبه براي پوست زردچوبه doc زردچوبه english خواص چوب زردچوبه turmeric زردچوبه زردچوبه wiki چوب زردچوبه چوب زردچوبه فروش خواص چوب زردچوبه قیمت چوب زردچوبه خرید چوب زردچوبه غذا باچوب زردچوبه

این محصول چیست

تاریخچه این محصول:

زردچوبه چون زنجبیل از قدیم الایام مصرف می شده است. پزشکان چینی و هندی در هزاران سال پیش آن را برای درمان چشم درد و زخمهای جلدی به کار می بردند. این پزشکان زردچوبه را با شیر می جوشانیدند و آن را دوای ممتازی برای درمان زکام می دانستند. ((دیوسکورید)) طبیب یونان قدیم آن را به نام زعفران هندی نامیده و عقیده داشته که زردچوبه دارای همان خواصی است که زعفران دارد. در قرون وسطی اعراب زردچوبه را در اروپای غربی معرفی کرده و شناسانیدند. در دفتر دارایی یکی از دارو فروشان شهر فرانکفورت به سال ۱۴۵۰ میلادی جزو کالاهایی که نوشته از زعفران هندی نام برده است . در این زمان زردچوبه یا زعفران هندی را برای معالجه یرقان و امراض کبدی به کار می برند و همه جا معالجه آن عمومیت داشت. پزشکان قرن نوزدهم زردچوبه را اشتهاآور می دانستند که انسداد کبد و طحال را برطرف کرده و برای یرقان و سنگ کلیه مفید است. به طور کلی قرون هجدهم و نوزدهم اگر چه زردچوبه در طب کم مصرف می شد ولی در صنایع دستی برای پارچه بافی و رنگ کردن چوب به کار می رفت.
 مشخصات ظاهری زردچوبه
گیاهی علفی، پایا، به ارتفاع یک تا یک و نیم متر و دارای ریزوم متورمی است که از آن ساقه ی هوایی خارج می شود. از مشخصات آن این است که در قاعده ی ساقه ی گیاه برگهای بدون دمبرگ با غلاف مشخص، ولی در قسمت فوقانی آن برگهای کامل ظاهر می شود. ساقه ی گلدار گیاه از بین برگهای اخیر خارج می گردد. گلهای آن مجتمع به صورت سنبله و محصور در دو براکته به رنگ سبز مایل به زرد است. هر گل آن سه کاسبرگ به رنگ زرد مایل به سبز و جامی مرکب از سه گلبرگ نامساوی و پیوسته به هم به صورت بوق دارد. درون جام گل یک پرچم زایا و پنج پرچم تحلیل یافته در اطراف مادگی با تخمدان سه خانه جای دارد. میوه ی آن پوشینه است.
از کناره ی برگهای غلاف دار قاعده ساقه، شاخه های کوچک و استوانه ای شکل ضخیمی خارج می شود که به صورت مورب در زمین فرو رفته که هر یک ایجاد ریشه و برجستگی هایی می نماید. به این ترتیب پیوسته پایه های جدید به وجود می آید.
این گیاه در نواحی شرقی هندوستان و چین می روید ولی در بسیاری از نقاط حاره، مخصوصاً در هند و مالزی پرورش می یابد. تکثیر آن مانند زنجبیل از طریق کاشتن قطعات ریزوم جوانه دار گیاه صورت می گیرد.
قسمت مورد استفاده این گیاه( این گیاه بومی ایران نیست و نام زردچوبه به ریزوم این گیاه که در بازارهای ایران وجود دارد، اطلاق می شو

یک دستور آشپزی!

طرز استفاده و آشپزی

طرز تهیه چای زردچوبه

در ابتدا باید بدانید که این نوع نوشیدنی مانند چای معمولی تهیه نمی شود.
۴پیمانه آب را به جوش بیاورید، یک قاشق مرباخوری پودر زردچوبه و یک قاشق مرباخوری پودر زنجبیل به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت ۱۰دقیقه روی شعله کم بجوشد.
چای آماده شده را از صافی رد کنید، و با کمی عسل و لیموترش که طعم آن را کمی تغییر می دهد میل کنید.
به طور معمول مصرف روزی ۳بار چای زردچوبه مشکلی ایجاد نمی کند.

برگرد به: ادویه جات پایه (سایز فله)