سبد خرید0
مجموع:0 تومان
سبد خرید شما خالیست
ایمیل
جدید
چوب دارچین لوله ایی ۱ کیلو ۷ روزچوب دارچین لوله ایی ۱ کیلو ۷ روزچوب دارچین لوله ایی ۱ کیلو ۷ روز

چوب دارچین ۱۰ کیلو ۷ روز

رتبه بندی: هنوز رتبه بندی نشده
موجود:موجود 1200 محصول
کد محصول:

مشخصات بسته بندی

وزن محصول: 10.0000KG
بسته بندی محصول: 40.0000KG
تعداد واحد در بسته:4 کیسه
14800 تومان
چوب دارچین هفت روز تولید شده از بهترین دارچین هندی است که بعد از دست چین شدن در دستگاه های تمام اتوماتیک آسیاب و بسته بندی می شود،این محصول از چوب دارچین درجه ۱ هندی که از نظر رنگ ،طعم , مزه بی نظیر است تولید می شود. چوب دارچین در دستگاه های تمام اتوماتیک به صورت پودر زیر و یکدست آسیاب و در بسته بندی ها ۱۰ کیلویی سه لایه که باعث راحتی در استفاده،حفظ کیفیت و ماندگاری بالای چوب دارچین می شود آماده می شود،این سایزمناسب مصرف کارخانه جات،کارخانه جات بسته بندی ادویه،عمده فروشان،عطاری ها،رستوران ها و...

شرح

چوب دارچین 10 کیلویی هفت روز در سایز فله مناسب مصرف تولید کنندگان،کارخانه جات بسته بندی ادویه،عمده فروشان،عطاری ها،رستوران ها و خریداران ادویه فله تولید می گردد.

بعداز سالها واردات،تولید و فروش انواع ادویه جات دریافتیم که کیفیت و طعم اصلی ادویه درخواست بسیاری از کارخانه جات،تولید کنندگان و فروشندگان فله ادویه است .به همین خاطر محصول چوب زردچوبه خود را برای گروه مشتریان عمده از حیث کیفیت و بسته بندی طوری طراحی و تولید کردیم،تا محصولی با حداکثر کیفیت به دست مشتریان گرامی برسد.
هم اکنون انواع محصولات هفت روز به کشورهای تاجیکستان،مالزی،عراق،ترکیه،بلغارستان و... صادر می شود و این چیزی نبوده به جز تولید و حفظ محصول با کیفیت

تضمین کیفیت محصول یکی دیگر از کارهایی است که ما همیشه انجام می دهیم و به آن معتقدیم.در همین راستا کلیه محصولات هفت روز توسط شرکت دارای ضمانت می باشد.
نوع بسته بندی : حاوی 4 کیسه 10 کیلویی چوب دارچین درجه 1 در بسته بندی سه لایه

Tags
ادویه سایز فله قیمت عمده چوب دارچین قیمت فروش چوب دارچین پخش چوب دارچین ظرز تهیه مرغ دارچینی شرکت پخش مواد غذایی قیمت دارچین در بازار تهران خرید چوب دارچین عمده فروشی دارچین نماینده خرید چوب دارچین فروش دارچین خرید دارچین کارخانه دارچین پخش دارچین رستوران تلفن چوب دارچین قیمت چوب دارچین قیمت عمده دارچین پخش مواد غذایی قیمت عمده دارچین عمده فروشی مواد غذایی وارد کننده دارچین خریدار نقدی دارچین قیمت مصرف کننده دارچین واردکننده ادویه چوب دارچین دارچین به انگلیسی دارچین و عسل قیمت فروش دارچین دارچین و لاغری دارچین و عسل برای لاغری دارچین برای لاغری دارچین و فشار خون دارچین برای پوست صورت چوب دارچین یا پودر دارچین چوب دارچین و قند خون دارچین خاصیت چوب دارچین چوب دارچین چیست چوب دارچین خواص چوب دارچین در چای عمده فروشی ادویه خواص چوب دارچین خرید ادویه فله خرید عمده دارچین خرید مواد غذایی رستوران خرید مواد غذایی سوپرمارکت فواید دارچین موادغذایی سوپرمارکت دارچین wiki رول دارچینی چوب دارچین در قیمه رژیم 5 روزه دارچین چوب دارچین پودر دارچین و عسل پودر دارچین برای لاغری پودر دارچین با عسل پودر دارچین چیست پودر دارچین برای مو پودر دارچین در چای پودر دارچين خواص چوب دارچین فواید چوب دارچین چوب دارچین پودر دارچین یا چوب دارچین چوب دارچین چوب دارچین در چای چوب دارچین در قیمه چوب دارچین خواص چوب دارچین در غذا چوب دارچین چیست چوب دارچین فله چوب دارچین ولاغری چوب دارچین برای لاغری طرز تهیه مرغ با سیرو دارچین خرید عمده چوب دارچین

این محصول چیست

تاریخچه این محصول:

دارچین چیست؟

درختچه دارچین درختی است کوچک، همیشه سبز، به ارتفاع ۵ تا ۷ متر که از تمام قسمت‌های آن بویی مطبوع استشمام می‌شود. گلهای آن در فاصله ماههای بهمن تا اوایل فروردین ظاهر می‌شود. برگ این درخت سبز سیر و دارای گلهایی به رنگ سفید است. دارچین بومی سری‌لانکا و جنوب هند است و پوست درختچه آن بعنوان ادویه بکار میرود. در قرون وسطی دارچین برای درمان سرفه، ورم مفاصل و گلودرد استفاده می‌شد. تحقیقات جدید نیز بر خواص و فواید پزشکی دارچین تاکید دارند.
نامگذاری
در هند به‌نام ِ «دالجین» و در اندونزی بنام چوب شیرین یا «کایو مانیس» نامیده میشود.در بسیاری از زبان‌های اروپائی cinnamon را مشتق از کلمه لاتینی Cannella ومخفف آن Canna ویا Cane بمعنی عصا میدانند. این کلمه از لغت یونانی kinnámōmon گرفته شده است.
تاریخچه
باتوجه به گستردگی جغرافیائی گونه های مختلف دارچین سابقه پیدایش و نامگذاری آنها نیز متفاوت است. سابقه مصرف و شناسائی آن به مصر باستان و به حدود دوهزار سال قبل از میلاد برمیگردد. اما آنچه که در تاریخ به دارچین چینی مشهور شده در حقیقت نوعی از دارچین بنام Cinnamon Aromaticum یا Cassia است که بومی چین بوده و بصورت درخت ۲۰ ال ۳۰ متری است که از پوست درخت بعنوان دارچین استفاده میشود.در قسمت های مختلف تورات نیز به مصرف آن توسط موسی پیامبر هم بعنوان غذا و هم برای بوی خوش اشاره شده است.درنوشته های هرودوت نیز از دارچین بعنوان «چاشنی گرانبها» یاد شده‌است. ورود دارچین به اروپا از دو طریق بندر اسکندریه در مصر و نیز از طریق بازرگانان پرتغالی در قرن ۱۵ و ۱۶ میلادی بوده‌است.

انواع دارچین
    Cinnamomum verum یا دارچین‌اصل یا دارچین سیلانی که پوست داخلی آن مصرف دارد و لطیف و نرم است.
    C. aromaticum یا دارچین چینی که پوست آن نازک ولی سخت است ولی عطر و طعم آن تند تر از انواع دیگر است.
    C. burmannii یا دارچین اندونزی.
    C. loureiroi یا دارچین ویتنامی
کشت و برداشت
بعد از دوسال که از کاشت درخت گذشت آنرا از نزدیک زمین قطع کرده و در سال آینده شاخه‌هائی را که

یک دستور آشپزی!

طرز استفاده و آشپزی

طرز تهیه حلیم گوشت و دارچین

مواد لازم

گندم 300 گرم
گوشت 300 گرم
پياز 1 عدد
زردچوبه نصف قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
روغن يا کره مقدار لازم
آب 10 لیوان
شکر و دارچين به مقدار لازم

اماده کردن گندم برای حلیم : اغلب برای تهیه حلیم از گندم پوست کنده استفاده میکنند. اما اگر گندم بدون پوست کنده در دسترس ندارید میتوانید گندم با پوست استفاده کنید و بعد از جوشاندن و نرم شدن گندم آنرا از یک وسیله مثل آبکش رد کنید تا پوست‌های آن گرفته شود.

طرز تهیه : ابتدا گندم را 5 تا 7 ساعت در آب خیس کنید و بگذارید تا خوب آب جذبش شود. به این صورت مدت طبخ کاهش میابد.

گوشت را همراه با 2 لیوان آب داخل قابلمه کوچکی قرار دهید. پیاز را پوست کرده و به 4 قسمت تقسیم کنید و داخل گوشت بریزید ، زردچوبه را هم اضافه کنید و شعله اجاق را روی درجه ملایم قرار دهید. اجازه دهید تا گوشت خوب بپزد و وقتی گوشت پخت آنرا خوب خرد یا رشته رشته کنید.

گندم را با یک لیتر آب در قابلمه دیگری بریزید و روی اجاق بگذارید و با شعله ملایم انقدر بپزید تا نرم شود و دانه های آن له شوند. دقت کنید ته نگیرد هر از چند دقیقه‌ای آنرا هم بزنید. اگر قبل از نرم شدن گندم آب آن رو به اتمام گذاشت کمی آب گرم به آن بیفزاید.

دقت کنید که گندم باید خوب نرم شود و دانه های آن بصورت پوره نرم شوند . اگر گندم با پوست مصرف کرده‌اید حالا باید پوست آنرا با کمک یک آبکش جدا کنید ، حالا گندم نرم شده را که تقریبا به صورت مایع سفتی در آمده با گوشتی که قبلا اماده کرده اید مخلوط کنید و با حرارت بسیار ملایم بگذارید غلیظ شود.

دقت کنید در این مرحله حتما باید حلیم را زیر نظر داشته باشید تا ته نگیرد. حلیم باید نه زیاد سفت و نه زیاد شل و ابکی باشد ، چیزی مابین این حالت مد نظر میباشد.

پس از اماده شدن حلیم و در زمان مصرف روی آن را با دارچین ، روغن حیوانی یا کره داغ و شکر تزئین کنید ، البته بعضی ها حلیم را با نمک و ابلیمو نیز مصرف میکنند که میتوان بنابر سلیقه و عدات غذایی هر شخص حلیم را تزئین نمود.

برگرد به: ادویه جات پایه (سایز فله)