سبد خرید0
مجموع:0 تومان
سبد خرید شما خالیست
ایمیل
جدید
پودر فلفل سیاه ۱ کیلو ۷ روزپودر فلفل سیاه ۱ کیلو ۷ روزپودر فلفل سیاه ۱ کیلو ۷ روز

پودر فلفل سیاه 10 کیلو ۷ روز

رتبه بندی: هنوز رتبه بندی نشده
موجود:موجود 1200 محصول
کد محصول:

مشخصات بسته بندی

وزن محصول: 10.0000KG
بسته بندی محصول: 40.0000KG
تعداد واحد در بسته:4 کیسه
45500 تومان
پودر فلفل سیاه هفت روز تولید شده از بهترین دانه فلفل سیاه هندی است که بعد از دست چین شدن در دستگاه های تمام اتوماتیک آسیاب و بسته بندی می شود،این محصول از چوب فلفل سیاه درجه ۱ هندی که از نظر رنگ ،طعم , مزه بی نظیر است تولید می شود. فلفل سیاه در دستگاه های تمام اتوماتیک به صورت پودر ریز و یکدست آسیاب و در بسته بندی ها ۱۰ کیلویی سه لایه که باعث راحتی در استفاده،حفظ کیفیت و ماندگاری بالای فلفل سیاه می شود آماده می شود،این سایزمناسب مصرف کارخانه جات،کارخانه جات بسته بندی ادویه،عمده فروشان،عطاری ها،رستوران ها و...

شرح

فلفل سیاه 10 کیلویی هفت روز در سایز فله مناسب مصرف تولید کنندگان،کارخانه جات بسته بندی ادویه،عمده فروشان،عطاری ها،رستوران ها و خریداران ادویه فله تولید می گردد.

بعداز سالها واردات،تولید و فروش انواع ادویه جات دریافتیم که کیفیت و طعم اصلی ادویه درخواست بسیاری از کارخانه جات،تولید کنندگان و فروشندگان فله ادویه است .به همین خاطر محصول پودر فلفل سیاه خود را برای گروه مشتریان عمده از حیث کیفیت و بسته بندی طوری طراحی و تولید کردیم،تا محصولی با حداکثر کیفیت به دست مشتریان گرامی برسد.
هم اکنون انواع محصولات هفت روز به کشورهای تاجیکستان،مالزی،عراق،ترکیه،بلغارستان و... صادر می شود و این چیزی نبوده به جز تولید و حفظ محصول با کیفیت

تضمین کیفیت محصول یکی دیگر از کارهایی است که ما همیشه انجام می دهیم و به آن معتقدیم.در همین راستا کلیه محصولات هفت روز توسط شرکت دارای ضمانت می باشد.
نوع بسته بندی : حاوی 4 کیسه 10 کیلویی پودر فلفل سیاه درجه 1 در بسته بندی سه لایه

Tags
ادویه سایز رستورانی قیمت عمده پودر فلفل سیاه قیمت فروش فلفل سیاه پخش فلفل سیاه اعطای نمایندگی فروش شرکت پخش مواد غذایی قیمت دارچین در بازار تهران خرید فلفل سیاه عمده فروشی فلفل سیاه نماینده فلفل سیاه فروش فلفل سیاه خرید فلفل سیاه کارخانه فلفل سیاه پخش فلفل سیاه رستوران تلفن پودر فلفل سیاه قیمت پودر فلفل سیاه قیمت عمده فلفل سیاه پخش مواد غذایی قیمت عمده فلفل سیاه عمده فروشی مواد غذایی وارد کننده فلفل سیاه خریدار نقدی پودر فلفل سیاه قیمت مصرف کننده فلفل سیاه فلفل سیاه و بارداری فلفل سیاه و لاغری فلفل سیاه به انگلیسی فلفل سیاه فلفل سیاه در بارداری فلفل سیاه و لاغری فلفل در درمان کبد فلفل در درمان چاقی پودر فلفل و فشار خون پودر فلفل سیاه برای پسر دارشدن فلفل سیاه برای پسردار شدن فلفل سیاه و فشار خون فلفل سیاه برای سرما خوردگی فلفل سیاه برای گلو درد خواص چوب دارچین فلفل سیاه pdf خواص فلفل سیاه pdf پودر فلفل سیاه.pdf فلفل سیاه وتعیین جنسیت فواید فلفل سیاه فلفل سیاه wikipedia فلفل سیاه wiki فواید فلفل سیاه خواص پودر فلفل سیاه پودر فلفل سیاه چیست شرکت پخش مواد غذایی طرز تهیه ادویه پخش ادویه پخش ادویه جات بسته بندی بسته بندی مواد غذایی بسته بندی زعفران بسته بندی خشکبار قیمت ادویه عمده

این محصول چیست

تاریخچه این محصول:

فلفل سیاه چیست؟

درباره فلفل سیاه
فلفل گیاهی است بالارونده و دارای ریشه‌های ساقه خیز و کوتاه که میوه آن ادویه‌ای است با طعم تند و سوزنده. گیاهی دارویی - خوراکی و دارای طعمی تند.

فلفل از بوته‌ای باریک و بلند و در رنگهای متنوعی چون سبز، قرمز، زرد، و نارنجی به دست می‌آید و برای خوش طعم کردن غذا از آن استفاده می‌شود. دانه فلفل پس از خشک و ساییده شدن در رنگهای سیاه، سفید و سرخ عرضه می‌شود.

فلفل در هندوستان از دیر باز به عنوان ادویه مورد استفاده بود. تا اواخر قرون وسطی فلفل از هندوستان به اروپا و سایر نقاط جهان تجارت می‌شد. به خاطر ارزش این گونه ادویه‌ها بود که اروپایی‌ها در پی یافتن راه جدیدی به هندوستان بودند. با کشف قاره آمریکا نوع جدیدی از فلفل بومی قاره آمریکا کشف شد.
در یونان باستان از فلفل نه تنها به‌عنوان ادویه بلکه به عنوان پول و هدیه استفاده می‌شد. در قرون وسطی، سرمایه یک فرد براساس مقدار فلفل سیاه ذخیره شده وی سنجیده می‌شد. فلفل سیاه علاوه بر طعم دادن به غذا، طعم کهنگی غذا را نیز می‌گیرد.

ویژگی های فلفل سیاه
میوه آن، که به صورت خشک شده به دانه فلفل معروف است، در حدود ۵ میلی‌متر (۰٫۲۰ اینچ) قطر دارد، کاملاً بالغ آن قرمز تیره است و مثل همه میوه‌های گوشتدار (مثل گیلاس)، شامل یک‌دانه تکی است. دانه‌های فلفل و پودر فلفل که حاصل آسیاب آنهاست، ممکن است صرفاً به عنوان فلفل یا دقیق تر به عنوان فلفل سیاه، فلفل سفید و یا فلفل سبز شناخته شوند. دانه‌های فلفل سبز در واقع دانه‌های فلفل سیاه نابالغند. فلفل سیاه بومی کشور هندوستان است و بطور گسترده در آنجا و در جاهای دیگر مناطق گرمسیری کشت می‌شود. ویتنام در حال حاضر، با تولید %۳۴ محصول فلفل جهان در سال ۲۰۰۸، بزرگترین تولیدکننده و صادر کننده فلفل است. فلفل خشک آسیاب شده از دوران باستان برای طعم آن و به عنوان دارو استفاده می‌شود. فلفل سیاه بالاترین رده را در داد و ستد ادویه در جهان برخورداراست و یکی از رایج‌ترین ادویه جات اضافه شونده به غذاهای اروپایی و مانند آن است.

یک دستور آشپزی!

طرز استفاده و آشپزی

طرز تهیه غذای معروف هندی

4 قاشق سوپخوری روغن نباتی یا کره آب شده
4 سیب زمینی کوچک، پوست کنده، نصف شده
2 پیاز بزرگ، بخوبی خرد شده
2 بوته سیر، خرد شده
1 قاشق سوپخوری ریشه زنجبیل تازه خرد شده
نیم قاشق چایخوری پودر فلفل
نیم قاشق چایخوری فلفل سیاه
نیم قاشق چایخوری زردچوبه
1 قاشق چایخوری زیره
1 قاشق چایخوری نمک
2 گوجه فرنگی متوسط،پوست جدا شده و خرد شده
2 قاشق غذاخوری ماست کم چرب
2 قاشق سوپخوری برگ تازه نعناع خرد شده
نیم قاشق سوپخوری هل پودرشده
یک چوب دارچین به اندازه 2 اینچ
1/5کیلوگرم گوشت مرغ پوست کنده شده، بدون استخوان، که به قطعات کوچک و ضخیم خرد شده باشد

برای طبخ برنج:
2/5 قاشق سوپخوری روغن نباتی
یک پیاز بزرگ، خرد شده
کمی پودر زعفران
هل به اندازه دو غلاف 1
چوب دارچین به اندازه یک اینچ
نیم قاشق چایخوری زنجبیل
نیم کیلو برنج باسماتی
4 فنجان سس مرغ (منظور مایعی است که بعد از آب پز کردن مرغ به دست می آید)
1/5 قاشق چایخوری نمک
طرز تهیه:
1. در یک ظرف بزرگ 2 قاشق سوپخوری روغن نباتی یا کره آب کرده را ریخته و سیب زمینی را سرخ کنید تا قهوه ای شود و از ظرف درآورید. 2 قاشق بعدی روغن را اضافه کرده و پیاز را با سیر و زنجبیل سرخ کنید تا پیاز نرم و طلایی شود. ادویه، فلفل، زردچوبه، زیره و نمک و گوجه ها را اضافه کنید. در هنگام سرخ شدن به مدت 5 دقیقه دائما مواد را هم بزنید.
2. ماست، نعناع، هل و دارچین را بیفزایید. روی ظرف رو پوشانده و حرارت را کم کنید، گاهی آن را هم بزنید تا زمانی که گوجه ها پخته و پالپ شود. اگر مخلوط به نظر خشک آمد در هنگام پخت کمی آب جوشیده اضافه کنید تا به ظرف نچسبد.
3. وقتی مخلوط به حالت غلیظ و روان درآمد، مرغ ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط روی آن را بپوشاند. درب ظرف را گذاشته و روی حرارت خیلی کم بگذارید تا بپزد تا وقتی مرغ ترد شود، زمان لازم بین 35 تا 45 دقیقه است. وقتی زمان تمام شود باید آب خیلی کمی از مخلوط مانده باشد. اگر لازم باشد باید درب ظرف را بردارید تا چند دقیقه آب اضافی بخار شود.
4. برنج را بخوبی بشویید و در آبکش بگذارید تا کاملاً آبش خارج شود.
5. در یک ظرف بزرگ، روغن نباتی ریخته و پیازها را سرخ کنید تا طلایی شود. زعفران، هل، دارچین و برنج را اضافه کنید. مرتبا هم بزنید تا زمانی که برنج با مواد خوب مخلوط شود. در یک قابلمه متوسط، سس مرغ و نمک را ریخته و حرارت دهید.

برگرد به: ادویه جات پایه (سایز فله)