سبد خرید0
مجموع:0 تومان
سبد خرید شما خالیست
ایمیل
جدید
سماق-قرمز

پودر سماق قرمز 10 کیلو 7روز

رتبه بندی: هنوز رتبه بندی نشده
موجود:موجود 12000 محصول
کد محصول:پودر سماق قرمز 10 کیلو 7روز

مشخصات بسته بندی

وزن محصول: 10.0000KG
بسته بندی محصول: 40.0000KG
تعداد واحد در بسته:4 کیسه
پودر سماق قرمز هفت روز تولید شده از بهترین سماق قرمزهای ایرانی است که بعد از دست چین شدن در دستگاه های تمام اتوماتیک آسیاب و بسته بندی می شود،این محصول از سماق قرمز درجه ۱ ایرانی که از نظر رنگ ،طعم , مزه بی نظیر است تولید می شود. سماق قرمز در دستگاه های تمام اتوماتیک به صورت پودر ریز و یکدست آسیاب و در بسته بندی ها ۱۰ کیلویی سه لایه که باعث راحتی در استفاده،حفظ کیفیت و ماندگاری بالای سماق قرمز می شود آماده می شود،این سایزمناسب مصرف کارخانه جات،کارخانه جات بسته بندی ادویه،عمده فروشان،عطاری ها،رستوران ها و...

شرح

سماق قرمز 10 کیلویی هفت روز در سایز فله مناسب مصرف تولید کنندگان،کارخانه جات بسته بندی ادویه،عمده فروشان،عطاری ها،رستوران ها و خریداران ادویه فله تولید می گردد.

بعداز سالها واردات،تولید و فروش انواع ادویه جات دریافتیم که کیفیت و طعم اصلی ادویه درخواست بسیاری از کارخانه جات،تولید کنندگان و فروشندگان فله ادویه است .به همین خاطر محصول پودر سماق قرمز خود را برای گروه مشتریان عمده از حیث کیفیت و بسته بندی طوری طراحی و تولید کردیم،تا محصولی با حداکثر کیفیت به دست مشتریان گرامی برسد.
هم اکنون انواع محصولات هفت روز به کشورهای تاجیکستان،مالزی،عراق،ترکیه،بلغارستان و... صادر می شود و این چیزی نبوده به جز تولید و حفظ محصول با کیفیت

تضمین کیفیت محصول یکی دیگر از کارهایی است که ما همیشه انجام می دهیم و به آن معتقدیم.در همین راستا کلیه محصولات هفت روز توسط شرکت دارای ضمانت می باشد.
نوع بسته بندی : حاوی 4 کیسه 10 کیلویی پودر سماق قرمز درجه 1 در بسته بندی سه لایه

Tags
ادویه سایز فله قیمت عمده سماق قرمز خواص درمانی سماق قرمز پخش سماق قرمز پخش ادویجات عمده شرکت پخش مواد غذایی خواص سماق قرمز خرید سماق قرمز عمده فروشی سماق قرمز پخش عمده ادویجات فروش سماق قرمز خرید سماق قرمز خاصیت سماق قرمز سماق قرمز یا قهوه ای خواص سماق قرمز قیمت سماق قرمز قیمت عمده سماق قرمز پخش مواد غذایی قیمت عمده سماق قرمز عمده فروشی مواد غذایی سماق قرمز برای لاغری خریدار نقدی سماق قرمز قیمت مصرف کننده سماق قرمز عمده فروشی ادویه سماق قرمز سماق قرمز به انگلیسی تزیین سماق هفت سین خاصیتهای سماق قرمز فروش سماق قرمز بسته بندی مواد غذایی دستگاه بسته بندی عمده فروشی مواد غذایی سماق قرمز در غذا خرید سماق قرمز پودر سماق قرمز پخش مواد غذایی شرکت پخش مواد غذایی خواص سماق قرمز تزئین سماق سفره هفت سین عمده فروشی ادویه بسته بندی ادویه طرز تهیه ادویه عمده فروشی مواد غذایی تهران فواید سماق قرمز قیمت ادویه عمده عمده فروشی مواد غذایی در تهران خواص درمانی سماق قرمز پودر سماق قرمز چیست اعطای نمایندگی فروش طرز تهیه ادویه پخش ادویه پخش ادویه جات پودر سماق

این محصول چیست

تاریخچه این محصول:

سُماق معرب سماک پارسی (گونه معروف Rhus coriria)درختچه ایست کوهستانی که میوه‌های خوشه‌ای دارد و میوهٔ آن پس از کوبیده شدن به عنوان چاشنی، همراه با غذاهایی همچون کباب استفاده می‌شود.طعم آن گرایش به ترشی دارد.

گیاه سماق از راسته افراسانان (Sapindales)، تیرهٔ پسته‌ایان (Anacardiaceae) است.

سماق در قدیم سماک نیز تلفظ می‌شده و ریشهٔ واژه، ܣܘܡܩ سُمّاق سریانی است. درختچه سماق در شمیران، تفرش، خراسان، قم، محلات، شیراز، رودبار، تبریز، و باغات اقلید و بعضی از کشورهای خاورمیانه می‌روید. سماق برای دندان درد مفید است و اشتها را تحریک می‌کند. لثه را تقویت و از خونریزی معده جلوگیری می‌کند. به دلیل داشتن تانن فراوان قابض و پاک کننده معده می‌باشد. خوردن سماق تازه ایجاد مسمومیت می‌کند. همچنین سماق برای بیماران دیابتی بسیار مفید است. یکی از اجزای سفره هفت سین ایرانیان است. در یونان باستان از چوب سماق به جهت رنگ‌آمیزی پارچه‌های پشمی استفاده می‌شده است و در کشور ایتالیا از این گیاه برای رنگ دادن به چرم نیز استفاده شده است.

یک دستور آشپزی!

طرز استفاده و آشپزی

طرز تهیه سماق پلو

ابتدا گوشت، پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه را مخلوط می کنیم . گوشت را کامل ورز می دهیم و به صورت قلقلی های ریز در می آوریم. قلقلی های گوشتی را کمی تفت می دهیم.برنج را آبکش می کنیم و یک کفگیر از آن را با زعفران مخلوط می نماییم.


ته قابلمه کمی روغن می ریزیم. به اندازه یک کفگیر برنج (یک لایه از برنج ساده و یک لایه از برنج زعفرانی) درون آن می ریزیم. مقداری سماق روی آن می پاشیم. حال یک لایه از گوشت را بر روی برنج می ریزیم.


تا آخر این کار را لایه به لایه انجام می دهیم، یعنی یک لایه برنج و یک لایه مواد در ضمن لایه آخر و بالایی باید برنج باشد.سماق هم در همه لایه ها باید بپاشیم.غذا را حدود 30 دقیقه روی حرارت می گذاریم.


 تا جایی که برنج دم بکشد و گوشت ها در میان آن کاملا بپزد. در انتها نیز به صورت دلخواه غذا تزئین می نماییم. برای تهیه برنج قرمز برای تزئین می توانید، کمی برنج را با آب چغندر پخته مخلوط کنید.

برگرد به: ادویه جات پایه (سایز فله)