سبد خرید0
مجموع:0 تومان
سبد خرید شما خالیست
ایمیل
جدید
پودر دارچین 10 کیلو ۷ روزپودر دارچین 10 کیلو ۷ روزپودر دارچین 10 کیلو ۷ روز

پودر دارچین 10 کیلو ۷ روز

رتبه بندی: هنوز رتبه بندی نشده
موجود:موجود 1200 محصول
کد محصول:

مشخصات بسته بندی

وزن محصول: 10.0000KG
بسته بندی محصول: 40.0000KG
تعداد واحد در بسته:4 کیسه
14800 تومان
پودر دارچین هفت روز تولید شده از بهترین دارچین هندی است که بعد از دست چین شدن در دستگاه های تمام اتوماتیک آسیاب و بسته بندی می شود،این محصول از چوب دارچین درجه ۱ هندی که از نظر رنگ ،طعم , مزه بی نظیر است تولید می شود. دارچین در دستگاه های تمام اتوماتیک به صورت پودر ریز و یکدست آسیاب و در بسته بندی ها ۱۰ کیلویی سه لایه که باعث راحتی در استفاده،حفظ کیفیت و ماندگاری بالای دارچین می شود آماده می شود،این سایزمناسب مصرف کارخانه جات،کارخانه جات بسته بندی ادویه،عمده فروشان،عطاری ها،رستوران ها و...

شرح

دارچین 10 کیلویی هفت روز در سایز فله مناسب مصرف تولید کنندگان،کارخانه جات بسته بندی ادویه،عمده فروشان،عطاری ها،رستوران ها و خریداران ادویه فله تولید می گردد.

بعداز سالها واردات،تولید و فروش انواع ادویه جات دریافتیم که کیفیت و طعم اصلی ادویه درخواست بسیاری از کارخانه جات،تولید کنندگان و فروشندگان فله ادویه است .به همین خاطر محصول پودر دارچین خود را برای گروه مشتریان عمده از حیث کیفیت و بسته بندی طوری طراحی و تولید کردیم،تا محصولی با حداکثر کیفیت به دست مشتریان گرامی برسد.
هم اکنون انواع محصولات هفت روز به کشورهای تاجیکستان،مالزی،عراق،ترکیه،بلغارستان و... صادر می شود و این چیزی نبوده به جز تولید و حفظ محصول با کیفیت

تضمین کیفیت محصول یکی دیگر از کارهایی است که ما همیشه انجام می دهیم و به آن معتقدیم.در همین راستا کلیه محصولات هفت روز توسط شرکت دارای ضمانت می باشد.
نوع بسته بندی : حاوی 4 کیسه 10 کیلویی پودر دارچین درجه 1 در بسته بندی سه لایه

Tags
ادویه سایز رستورانی قیمت عمده دارچین قیمت فروش دارچین پخش دارچین عمده فروشی مواد غذایی شرکت پخش مواد غذایی قیمت دارچین در بازار تهران خرید دارچین عمده فروشی دارچین نماینده دارچین فروش دارچین خرید دارچین کارخانه دارچین پخش دارچین رستوران تلفن دارچین قیمت دارچین قیمت عمده دارچین پخش مواد غذایی قیمت عمده دارچین عمده فروشی مواد غذایی وارد کننده دارچین خریدار نقدی دارچین قیمت مصرف کننده دارچین نمایندگیهای دارچین دارچین دارچینبه انگلیسی دارچین و عسل دارچین در بارداری دارچین و لاغری دارچین و عسل برای لاغری دارچین برای لاغری دارچین و فشار خون دارچین برای پوست صورت دارچین و دیابت دارچین و قند خون دارچین cinnamon دارچین دارچين english دارچین english google دارچین دارچین و ms خواص دارچین دارچین pdf خواص دارچین pdf اسانس دارچین.pdf ph دارچین فواید دارچین دارچین wikipedia دارچین wiki رول دارچینی 1 رول دارچینی 2 رژیم 5 روزه دارچین دارچین در درمان دیابت پودر دارچین و عسل پودر دارچین برای لاغری پودر دارچین با عسل پودر دارچین چیست پودر دارچین برای مو پودر دارچین در چای پودر دارچين خواص پودر دارچین فواید پودر دارچین پودر دارچین پودر دارچین یا چوب دارچین چوب دارچین چوب دارچین در چای چوب دارچین در قیمه چوب دارچین خواص چوب دارچین در غذا چوب دارچین چیست چوب دارچین در بارداری چوب دارچین ولاغری چوب دارچین برای لاغری

این محصول چیست

تاریخچه این محصول:

دارچین چیست؟

درختچه دارچین درختی است کوچک، همیشه سبز، به ارتفاع ۵ تا ۷ متر که از تمام قسمت‌های آن بویی مطبوع استشمام می‌شود. گلهای آن در فاصله ماههای بهمن تا اوایل فروردین ظاهر می‌شود. برگ این درخت سبز سیر و دارای گلهایی به رنگ سفید است. دارچین بومی سری‌لانکا و جنوب هند است و پوست درختچه آن بعنوان ادویه بکار میرود. در قرون وسطی دارچین برای درمان سرفه، ورم مفاصل و گلودرد استفاده می‌شد. تحقیقات جدید نیز بر خواص و فواید پزشکی دارچین تاکید دارند.
نامگذاری
در هند به‌نام ِ «دالجین» و در اندونزی بنام چوب شیرین یا «کایو مانیس» نامیده میشود.در بسیاری از زبان‌های اروپائی cinnamon را مشتق از کلمه لاتینی Cannella ومخفف آن Canna ویا Cane بمعنی عصا میدانند. این کلمه از لغت یونانی kinnámōmon گرفته شده است.
تاریخچه
باتوجه به گستردگی جغرافیائی گونه های مختلف دارچین سابقه پیدایش و نامگذاری آنها نیز متفاوت است. سابقه مصرف و شناسائی آن به مصر باستان و به حدود دوهزار سال قبل از میلاد برمیگردد. اما آنچه که در تاریخ به دارچین چینی مشهور شده در حقیقت نوعی از دارچین بنام Cinnamon Aromaticum یا Cassia است که بومی چین بوده و بصورت درخت ۲۰ ال ۳۰ متری است که از پوست درخت بعنوان دارچین استفاده میشود.در قسمت های مختلف تورات نیز به مصرف آن توسط موسی پیامبر هم بعنوان غذا و هم برای بوی خوش اشاره شده است.درنوشته های هرودوت نیز از دارچین بعنوان «چاشنی گرانبها» یاد شده‌است. ورود دارچین به اروپا از دو طریق بندر اسکندریه در مصر و نیز از طریق بازرگانان پرتغالی در قرن ۱۵ و ۱۶ میلادی بوده‌است.

انواع دارچین
Cinnamomum verum یا دارچین‌اصل یا دارچین سیلانی که پوست داخلی آن مصرف دارد و لطیف و نرم است.
C. aromaticum یا دارچین چینی که پوست آن نازک ولی سخت است ولی عطر و طعم آن تند تر از انواع دیگر است.
C. burmannii یا دارچین اندونزی.
C. loureiroi یا دارچین ویتنامی
کشت و برداشت
بعد از دوسال که از کاشت درخت گذشت آنرا از نزدیک زمین قطع کرده و در سال آینده شاخه‌هائی را که از کناره تنه اصلی رشد کرده بریده و پوسته آنرا خارج کرده و بلافاصله خشک میکنند و سپس در قطعات ریز بریده و فروخته میشود. در مورد نوع دارچین چینی از پوست

یک دستور آشپزی!

طرز استفاده و آشپزی

طرز تهیه دارچین پلو

مواد لازم:
· کشمش: به میزان لازم
· زرشک: به میزان لازم
· مرغ: یک عدد آب پز تیکه شده
· آب زعفران کوبیده شده (یک استکان کوچک)
· دارچین، فلفل، نمک، زردچوبه (به میزان لازم)
· برنج : به تعداد نفرات
· نان برای ته دیگ
طرز تهیه:
ابتدا مرغ را با آب و پیاز و کمی نمک وآب زعفران می گذاریم که آب پز شود و رنگ زعفران را بگیرد وقتی مرغ پخت آن را آبکش کرده و آب مرغ را نگه می داریم و مرغها را تیکه تیکه می کنیم. زرشک و کشمش را شسته و آبکش کرده وقتی مرغ را تیکه کردیم و زرشک و کشمش در آبکش آبش کشیده شد آنها را در قابلمه زرشک و کشمش و مرغ و مقداری فلفل و نمک و زردچوبه و مقداری دارچین تفت داده وقتی کمی تفت خورد آب مرغ را که نگه داشته بودیم به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا آبش کشیده شود. آب برنج را گذاشته و برنج را صاف کرده وقتی برنج را خواستیم آبکش کنیم ته قابلمه روغن ریخته و یک تکه نون را گرد کرده و ته قابلمه گذاشته تا ته دیگ شود و بعد رویش یک کفگیر برنج و یک کفگیر از آن مایع مرغ و کشمش و زرشک اضافه می کنیم و در هر کفگیر که برنج و مایع را می ریزیم مقداری کمی هم دارچین می ریزیم توجه: زیاد دارچین نریزیم چون ممکن است غذا تلخ شود در آخر هم کمی دارچین روی برنج و مایع ریخته و برنج را طوری می گذاریم که به وسط با کفگیر جمع می کنیم که به دیواره های قابلمه نچسبد و با ته کفگیر چند سوراخ در چند جای برنج ایجاد می کنیم تا خوب دم بکشد و در روی در قابلمه یک پارچه یا پارچه دم کنی می گذاریم تا برنج خوب دم بکشد.
نکته: برای آنکه دارچین پلو زیاد خشک نشود آخر آنکه برنج دم کشید مقداری روغن داغ کرده و با کفگیر روی آن به طور پخش می ریزیم تا برنج نرم شود.

برگرد به: ادویه جات پایه (سایز فله)