سبد خرید0
مجموع:0 تومان
سبد خرید شما خالیست

شماره تماس هفت روز

ایمیل
جدید
دانه فلفل سیاه ۱ کیلو ۷ روزدانه فلفل سیاه ۱ کیلو ۷ روزدانه فلفل سیاه ۱ کیلو ۷ روز

دانه فلفل سیاه ۱۰ کیلو ۷ روز

رتبه بندی: هنوز رتبه بندی نشده
موجود:موجود 1200 محصول
کد محصول:

مشخصات بسته بندی

وزن محصول: 10.0000KG
بسته بندی محصول: 40.0000KG
تعداد واحد در بسته:4 کیسه
43500 تومان
دانه فلفل سیاه هفت روز تولید شده از بهترین دانه فلفل سیاه هندی است که بعد از دست چین شدن در دستگاه های تمام اتوماتیک آسیاب و بسته بندی می شود،این محصول از دانه فلفل سیاهدرجه ۱ هندی که از نظر رنگ ،طعم , مزه بی نظیر است تولید می شود. دانه فلفل سیاه در دستگاه های تمام اتوماتیک به صورت یکدست در بسته بندی ها ۱۰ کیلویی سه لایه که باعث راحتی در استفاده،حفظ کیفیت و ماندگاری بالای چوب دانه فلفل سیاه می شود آماده می شود،این سایزمناسب مصرف کارخانه جات،کارخانه جات بسته بندی ادویه،عمده فروشان،عطاری ها،رستوران ها و...

شرح

دانه فلفل سیاه 10 کیلویی هفت روز در سایز فله مناسب مصرف تولید کنندگان،کارخانه جات بسته بندی ادویه،عمده فروشان،عطاری ها،رستوران ها و خریداران ادویه فله تولید می گردد.

بعداز سالها واردات،تولید و فروش انواع ادویه جات دریافتیم که کیفیت و طعم اصلی ادویه درخواست بسیاری از کارخانه جات،تولید کنندگان و فروشندگان فله ادویه است .به همین خاطر محصول دانه فلفل سیاه خود را برای گروه مشتریان عمده از حیث کیفیت و بسته بندی طوری طراحی و تولید کردیم،تا محصولی با حداکثر کیفیت به دست مشتریان گرامی برسد.
هم اکنون انواع محصولات هفت روز به کشورهای تاجیکستان،مالزی،عراق،ترکیه،بلغارستان و... صادر می شود و این چیزی نبوده به جز تولید و حفظ محصول با کیفیت

تضمین کیفیت محصول یکی دیگر از کارهایی است که ما همیشه انجام می دهیم و به آن معتقدیم.در همین راستا کلیه محصولات هفت روز توسط شرکت دارای ضمانت می باشد.
نوع بسته بندی : حاوی 4 کیسه 10 کیلویی دانه فلفل سیاه درجه 1 در بسته بندی سه لایه

Tags
ادویه سایز رستورانی قیمت عمده دانه فلفل سیاه قیمت فروش دانه فلفل سیاه پخش دانه فلفل سیاه طرز تهیه ادویه شرکت پخش مواد غذایی قیمت ادویجات عمده خرید دانه فلفل سیاه عمده فروشی دانه فلفل سیاه نماینده دانه فلفل سیاه فروش دانه فلفل سیاه خرید دانه فلفل سیاه کارخانه فلفل سیاه پخش فلفل سیاه رستوران تلفن دانه فلفل سیاه قیمت دانه فلفل سیاه قیمت عمده دانه فلفل سیاه پخش مواد غذایی قیمت عمده دانه فلفل سیاه عمده فروشی مواد غذایی وارد کننده دانه فلفل سیاه خریدار نقدی دانه فلفل سیاه قیمت مصرف کننده فلفل سیاه فلفل سیاه و بارداری فلفل سیاه و لاغری فلفل سیاه به انگلیسی دانه فلفل سیاه فلفل سیاه در بارداری فلفل سیاه و لاغری دانه فلفل در درمان کبد فلفل در درمان چاقی دانه فلفل و فشار خون دانه فلفل سیاه برای پسر دارشدن فلفل سیاه برای پسردار شدن فلفل سیاه و فشار خون فلفل سیاه برای سرما خوردگی فلفل سیاه برای گلو درد خواص دانه فلفل فلفل سیاه pdf خواص فلفل سیاه pdf دانه فلفل سیاه.pdf فلفل سیاه وتعیین جنسیت فواید دانه فلفل سیاه فلفل سیاه wikipedia فلفل سیاه wiki فواید فلفل سیاه خواص دانه فلفل سیاه دانه فلفل سیاه چیست شرکت پخش مواد غذایی طرز تهیه ادویه پخش ادویه پخش ادویه جات

این محصول چیست

تاریخچه این محصول:

فلفل سیاه چیست؟

درباره فلفل سیاه
فلفل گیاهی است بالارونده و دارای ریشه‌های ساقه خیز و کوتاه که میوه آن ادویه‌ای است با طعم تند و سوزنده. گیاهی دارویی - خوراکی و دارای طعمی تند.

فلفل از بوته‌ای باریک و بلند و در رنگهای متنوعی چون سبز، قرمز، زرد، و نارنجی به دست می‌آید و برای خوش طعم کردن غذا از آن استفاده می‌شود. دانه فلفل پس از خشک و ساییده شدن در رنگهای سیاه، سفید و سرخ عرضه می‌شود.

فلفل در هندوستان از دیر باز به عنوان ادویه مورد استفاده بود. تا اواخر قرون وسطی فلفل از هندوستان به اروپا و سایر نقاط جهان تجارت می‌شد. به خاطر ارزش این گونه ادویه‌ها بود که اروپایی‌ها در پی یافتن راه جدیدی به هندوستان بودند. با کشف قاره آمریکا نوع جدیدی از فلفل بومی قاره آمریکا کشف شد.
در یونان باستان از فلفل نه تنها به‌عنوان ادویه بلکه به عنوان پول و هدیه استفاده می‌شد. در قرون وسطی، سرمایه یک فرد براساس مقدار فلفل سیاه ذخیره شده وی سنجیده می‌شد. فلفل سیاه علاوه بر طعم دادن به غذا، طعم کهنگی غذا را نیز می‌گیرد.

ویژگی های فلفل سیاه
میوه آن، که به صورت خشک شده به دانه فلفل معروف است، در حدود ۵ میلی‌متر (۰٫۲۰ اینچ) قطر دارد، کاملاً بالغ آن قرمز تیره است و مثل همه میوه‌های گوشتدار (مثل گیلاس)، شامل یک‌دانه تکی است. دانه‌های فلفل و پودر فلفل که حاصل آسیاب آنهاست، ممکن است صرفاً به عنوان فلفل یا دقیق تر به عنوان فلفل سیاه، فلفل سفید و یا فلفل سبز شناخته شوند. دانه‌های فلفل سبز در واقع دانه‌های فلفل سیاه نابالغند. فلفل سیاه بومی کشور هندوستان است و بطور گسترده در آنجا و در جاهای دیگر مناطق گرمسیری کشت می‌شود. ویتنام در حال حاضر، با تولید %۳۴ محصول فلفل جهان در سال ۲۰۰۸، بزرگترین تولیدکننده و صادر کننده فلفل است. فلفل خشک آسیاب شده از دوران باستان برای طعم آن و به عنوان دارو استفاده می‌شود. فلفل سیاه بالاترین رده را در داد و ستد ادویه در جهان برخورداراست و یکی از رایج‌ترین ادویه جات اضافه شونده به غذاهای اروپایی و مانند آن است.

یک دستور آشپزی!

طرز استفاده و آشپزی

طرز تهیه غذای معروف هندی

4 قاشق سوپخوری روغن نباتی یا کره آب شده
4 سیب زمینی کوچک، پوست کنده، نصف شده
2 پیاز بزرگ، بخوبی خرد شده
2 بوته سیر، خرد شده
1 قاشق سوپخوری ریشه زنجبیل تازه خرد شده
نیم قاشق چایخوری پودر فلفل
نیم قاشق چایخوری فلفل سیاه
نیم قاشق چایخوری زردچوبه
1 قاشق چایخوری زیره
1 قاشق چایخوری نمک
2 گوجه فرنگی متوسط،پوست جدا شده و خرد شده
2 قاشق غذاخوری ماست کم چرب
2 قاشق سوپخوری برگ تازه نعناع خرد شده
نیم قاشق سوپخوری هل پودرشده
یک چوب دارچین به اندازه 2 اینچ
1/5کیلوگرم گوشت مرغ پوست کنده شده، بدون استخوان، که به قطعات کوچک و ضخیم خرد شده باشد

برای طبخ برنج:
2/5 قاشق سوپخوری روغن نباتی
یک پیاز بزرگ، خرد شده
کمی پودر زعفران
هل به اندازه دو غلاف 1
چوب دارچین به اندازه یک اینچ
نیم قاشق چایخوری زنجبیل
نیم کیلو برنج باسماتی
4 فنجان سس مرغ (منظور مایعی است که بعد از آب پز کردن مرغ به دست می آید)
1/5 قاشق چایخوری نمک
طرز تهیه:
1. در یک ظرف بزرگ 2 قاشق سوپخوری روغن نباتی یا کره آب کرده را ریخته و سیب زمینی را سرخ کنید تا قهوه ای شود و از ظرف درآورید. 2 قاشق بعدی روغن را اضافه کرده و پیاز را با سیر و زنجبیل سرخ کنید تا پیاز نرم و طلایی شود. ادویه، فلفل، زردچوبه، زیره و نمک و گوجه ها را اضافه کنید. در هنگام سرخ شدن به مدت 5 دقیقه دائما مواد را هم بزنید.
2. ماست، نعناع، هل و دارچین را بیفزایید. روی ظرف رو پوشانده و حرارت را کم کنید، گاهی آن را هم بزنید تا زمانی که گوجه ها پخته و پالپ شود. اگر مخلوط به نظر خشک آمد در هنگام پخت کمی آب جوشیده اضافه کنید تا به ظرف نچسبد.
3. وقتی مخلوط به حالت غلیظ و روان درآمد، مرغ ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط روی آن را بپوشاند. درب ظرف را گذاشته و روی حرارت خیلی کم بگذارید تا بپزد تا وقتی مرغ ترد شود، زمان لازم بین 35 تا 45 دقیقه است. وقتی زمان تمام شود باید آب خیلی کمی از مخلوط مانده باشد. اگر لازم باشد باید درب ظرف را بردارید تا چند دقیقه آب اضافی بخار شود.
4. برنج را بخوبی بشویید و در آبکش بگذارید تا کاملاً آبش خارج شود.
5. در یک ظرف بزرگ، روغن نباتی ریخته و پیازها را سرخ کنید تا طلایی شود. زعفران، هل، دارچین و برنج را اضافه کنید. مرتبا هم بزنید تا زمانی که برنج با مواد خوب مخلوط شود. در یک قابلمه متوسط، سس مرغ و نمک را ریخته و حرارت دهید.

برگرد به: ادویه جات پایه (سایز فله)